Cody

Solution 1568095

Submitted on 23 Jun 2018 by J. S. Kowontan
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
board = [-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,0,-1; -1,8,8,-1,2,-1,0,-1,-1,-1; 5,-1,8,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1; -1,-1,-1,-1,-1,2,-1,-1,-1,2; 1,-1,-1,-1,4,5,6,-1,-1,-1; -1,0,-1,-1,-1,7,9,-1,-1,6; -1,-1,-1,6,-1,-1,9,-1,-1,6; -1,-1,6,6,8,7,8,7,-1,5; -1,4,-1,6,6,6,-1,6,-1,4; -1,-1,-1,-1,-1,-1,3,-1,-1,-1]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,1,1,0,0,0,0,0,0,0; 1,1,1,1,0,0,0,0,0,0; 1,1,1,1,0,0,0,0,0,0; 0,1,1,0,0,0,0,0,0,0; 0,0,0,0,0,1,1,1,1,1; 0,0,0,1,1,1,1,1,1,1; 0,0,0,1,0,1,1,1,1,1; 0,1,1,1,1,1,1,1,1,1; 0,1,0,1,1,1,0,1,0,1; 0,0,1,0,0,0,1,0,1,0]; tf_corr = 1; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

2   Pass
board = [-1,2,3,-1,-1,0,-1,-1,-1,-1; -1,-1,-1,-1,3,-1,2,-1,-1,6; -1,-1,5,-1,5,3,-1,5,7,4; -1,4,-1,5,-1,5,-1,6,-1,3; -1,-1,4,-1,5,-1,6,-1,-1,3; -1,-1,-1,2,-1,5,-1,-1,-1,-1; 4,-1,1,-1,-1,-1,1,1,-1,-1; 4,-1,1,-1,-1,-1,1,-1,4,-1; -1,-1,-1,-1,6,-1,-1,-1,-1,4; -1,4,4,-1,-1,-1,-1,4,-1,-1]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,1,1,0,0,0,0,0,1,1; 0,0,0,1,0,0,0,1,1,1; 0,0,1,1,1,0,0,1,1,1; 0,1,1,0,1,1,0,1,0,0; 0,1,0,0,0,1,1,1,1,0; 1,1,0,0,1,1,0,0,1,1; 1,0,0,0,1,0,0,0,0,1; 1,0,0,0,1,0,0,0,0,1; 1,1,0,0,1,1,0,0,1,1; 0,1,1,1,1,1,1,1,1,0]; tf_corr = 1; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

3   Pass
board = [0,-1,-1,4,3,2,1,-1,-1,-1,-1,-1,3,-1,-1; -1,-1,5,-1,-1,4,-1,-1,4,4,-1,-1,-1,-1,3; -1,5,4,5,4,5,5,-1,5,3,-1,1,2,-1,3; 4,-1,-1,-1,4,-1,-1,4,2,-1,1,-1,-1,-1,-1; -1,-1,5,4,-1,2,2,-1,1,0,-1,-1,7,5,-1; -1,-1,-1,5,-1,-1,0,-1,-1,-1,-1,4,5,-1,2; 4,-1,-1,5,4,2,0,0,-1,-1,-1,5,6,-1,-1; 5,-1,-1,6,5,-1,-1,-1,-1,-1,3,3,3,-1,3; -1,-1,5,-1,5,3,-1,-1,-1,-1,-1,-1,3,-1,-1; 5,-1,-1,6,5,-1,3,5,-1,6,-1,-1,0,-1,0; -1,-1,5,-1,4,3,2,4,5,-1,4,-1,-1,1,-1; -1,7,-1,-1,5,-1,-1,1,-1,5,5,5,-1,-1,-1; -1,-1,6,4,4,4,3,1,2,4,-1,-1,6,4,-1; -1,5,-1,6,-1,-1,-1,-1,-1,4,6,-1,-1,-1,-1; -1,-1,-1,-1,-1,-1,3,2,0,-1,4,4,3,-1,2]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,0,0,1,1,0,0,0,0,0,1,1,1,1,0; 0,0,1,0,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,1; 1,1,1,1,0,1,1,0,1,0,0,0,0,0,1; 1,0,0,0,1,0,1,1,0,0,0,0,1,1,0; 0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,1,1,0,0; 0,1,0,1,0,0,0,0,0,0,0,1,1,1,0; 1,1,1,0,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,1; 1,0,0,1,1,0,0,0,0,0,1,1,1,1,1; 1,1,1,1,0,1,0,0,1,1,0,0,0,0,0; 1,0,0,1,0,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0; 1,1,1,1,1,0,0,0,1,0,1,0,0,0,0; 1,1,0,0,1,0,0,0,0,1,0,1,1,0,0; 0,1,1,1,0,1,0,0,0,1,1,0,1,1,0; 0,1,1,0,0,1,1,0,0,0,1,1,0,1,0; 0,0,1,1,1,0,1,0,0,0,1,1,0,0,1]; tf_corr = 1; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

4   Pass
board = [-1,-1,3,3,-1,-1,-1,-1,-1,-1; 3,-1,-1,-1,-1,-1,0,-1,0,-1; -1,-1,3,4,-1,3,-1,-1,-1,-1; 3,-1,4,-1,-1,-1,-1,3,-1,-1; 2,3,-1,5,-1,4,4,-1,-1,4; -1,-1,5,4,6,6,-1,4,-1,4; -1,-1,-1,-1,-1,3,3,-1,-1,4; -1,3,-1,-1,5,6,5,-1,-1,4; -1,-1,-1,7,-1,-1,-1,7,-1,5; -1,4,-1,-1,6,-1,6,-1,5,-1]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,0,1,1,0,0,0,0,0,0; 0,1,0,0,1,0,0,0,0,0; 1,1,0,0,1,0,0,0,0,0; 0,0,1,0,1,0,0,1,0,1; 0,1,0,1,1,1,1,0,1,1; 0,1,0,1,0,1,0,1,0,1; 0,1,0,0,1,1,1,0,0,1; 0,0,1,0,0,0,0,0,1,1; 0,0,1,1,1,1,1,1,1,0; 1,1,1,1,1,1,1,1,1,1]; tf_corr = 0; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

5   Pass
board = [-1,-1,-1,4,-1,-1,4,-1,6,-1,5,4,-1,-1,1; -1,4,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,7,-1,-1,-1,-1,-1; -1,-1,4,-1,-1,0,1,-1,4,-1,5,-1,6,-1,-1; 4,-1,-1,0,-1,0,-1,3,-1,-1,4,-1,5,-1,4; -1,-1,1,-1,-1,2,-1,3,5,4,-1,4,5,-1,-1; -1,2,-1,-1,3,-1,5,-1,-1,5,5,5,-1,-1,-1; -1,-1,1,2,-1,5,-1,3,4,-1,-1,-1,-1,-1,5; -1,0,0,1,-1,-1,5,-1,6,-1,7,-1,6,-1,4; -1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,5,5,-1,-1,6,-1,-1; -1,0,-1,-1,4,-1,6,-1,-1,-1,6,-1,7,-1,-1; -1,-1,-1,-1,-1,8,-1,8,7,-1,-1,-1,7,-1,3; -1,-1,5,-1,7,-1,8,-1,7,7,-1,-1,5,-1,-1; -1,2,-1,8,-1,8,-1,-1,-1,6,5,-1,-1,-1,5; -1,1,-1,5,-1,5,-1,3,-1,-1,5,-1,3,-1,4; -1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,2,3,-1,-1]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,0,0,1,1,1,1,1,1,1,1,1,0,0,0; 0,1,1,1,0,0,0,1,1,1,1,0,1,1,0; 1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,1,1,0,1,1; 1,0,0,0,0,0,0,0,1,0,0,1,1,0,1; 1,0,0,0,0,0,0,1,1,1,0,0,1,0,1; 0,1,0,1,1,1,0,0,0,1,0,0,1,1,1; 0,0,0,0,0,1,1,1,0,1,1,1,1,0,1; 0,0,0,0,1,0,0,1,0,0,1,1,0,1,1; 0,0,0,0,0,0,0,1,1,1,1,0,1,1,0; 0,0,0,0,1,1,1,0,1,0,0,1,1,0,0; 0,0,0,1,0,1,1,1,1,1,1,1,1,1,0; 0,0,1,1,1,1,1,1,1,1,1,0,1,1,1; 0,0,1,1,1,0,1,1,0,0,1,0,0,0,1; 0,0,0,1,1,1,1,0,0,1,1,0,0,1,1; 0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,0,1,0,1,0]; tf_corr = 0; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

6   Pass
board = [0,-1,-1,4,3,2,1,-1,-1,-1,-1,-1,3,-1,-1; -1,-1,5,-1,-1,4,-1,-1,4,4,-1,-1,-1,-1,3; -1,5,4,5,4,5,5,-1,5,3,-1,1,2,-1,3; 4,-1,-1,-1,4,-1,-1,4,2,-1,1,-1,-1,-1,-1; -1,-1,5,4,-1,2,2,-1,1,0,-1,-1,7,5,-1; -1,-1,-1,5,-1,-1,0,-1,-1,-1,-1,4,5,-1,2; 4,-1,-1,5,4,2,0,0,-1,-1,-1,5,6,-1,-1; 5,-1,-1,6,5,-1,-1,-1,-1,-1,3,3,3,-1,3; -1,-1,5,-1,5,3,-1,-1,-1,-1,-1,-1,3,-1,-1; 5,-1,-1,6,5,-1,3,5,-1,6,-1,-1,0,-1,0; -1,-1,5,-1,4,3,2,4,5,-1,4,-1,-1,1,-1; -1,7,-1,-1,5,-1,-1,1,-1,5,5,5,-1,-1,-1; -1,-1,6,4,4,4,3,1,2,4,-1,-1,6,4,-1; -1,5,-1,6,-1,-1,-1,-1,-1,4,6,-1,-1,-1,-1; -1,-1,-1,-1,-1,-1,3,2,0,-1,4,4,3,-1,2]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,0,0,1,1,0,0,0,0,0,1,1,1,1,0; 0,0,1,0,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,1; 1,1,1,1,0,1,1,0,1,0,0,0,0,0,1; 1,0,0,0,1,0,1,1,0,0,0,0,1,1,0; 0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,1,1,0,0; 0,1,0,1,0,0,0,0,0,0,0,1,1,1,0; 1,1,1,0,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,1; 1,0,0,1,1,0,0,0,0,0,1,1,1,1,1; 1,1,1,0,0,1,0,0,1,1,0,0,0,0,0; 1,0,0,1,0,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0; 1,1,1,1,1,0,0,0,1,0,1,0,0,0,0; 1,1,0,0,1,0,0,0,0,1,0,1,1,0,0; 0,1,1,1,0,1,0,0,0,1,1,0,1,1,0; 0,1,1,0,0,1,1,0,0,0,1,1,0,1,0; 0,0,1,1,1,0,1,0,0,0,1,1,0,0,1]; tf_corr = 0; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

7   Pass
board = [-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,0,-1; -1,8,8,-1,2,-1,0,-1,-1,-1; 5,-1,8,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1; -1,-1,-1,-1,-1,2,-1,-1,-1,2; 1,-1,-1,-1,4,5,6,-1,-1,-1; -1,0,-1,-1,-1,7,9,-1,-1,6; -1,-1,-1,6,-1,-1,9,-1,-1,6; -1,-1,6,6,8,7,8,7,-1,5; -1,4,-1,6,6,6,-1,6,-1,4; -1,-1,-1,-1,-1,-1,3,-1,-1,-1]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,1,1,0,0,0,0,0,0,0; 1,1,1,1,0,0,0,0,0,0; 1,1,1,1,0,0,0,0,0,0; 0,1,1,0,0,0,0,0,0,0; 0,0,0,0,0,1,1,1,1,1; 0,0,0,1,1,1,1,1,1,1; 0,0,0,1,0,1,1,1,1,1; 0,1,1,1,1,1,1,1,1,1; 0,1,0,0,1,1,0,1,0,1; 0,0,1,0,0,0,1,0,1,0]; tf_corr = 0; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

8   Pass
board = [-1,2,3,-1,-1,0,-1,-1,-1,-1; -1,-1,-1,-1,3,-1,2,-1,-1,6; -1,-1,5,-1,5,3,-1,5,7,4; -1,4,-1,5,-1,5,-1,6,-1,3; -1,-1,4,-1,5,-1,6,-1,-1,3; -1,-1,-1,2,-1,5,-1,-1,-1,-1; 4,-1,1,-1,-1,-1,1,1,-1,-1; 4,-1,1,-1,-1,-1,1,-1,4,-1; -1,-1,-1,-1,6,-1,-1,-1,-1,4; -1,4,4,-1,-1,-1,-1,4,-1,-1]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,1,1,0,0,0,0,0,1,1; 0,0,0,1,0,0,0,1,1,1; 0,0,1,1,1,0,0,1,1,1; 0,1,1,0,1,1,0,1,0,0; 0,1,0,1,0,1,1,1,1,0; 1,1,0,0,1,1,0,0,1,1; 1,0,0,0,1,0,0,0,0,1; 1,0,0,0,1,0,0,0,0,1; 1,1,0,0,1,1,0,0,1,1; 0,1,1,1,1,1,1,1,1,0]; tf_corr = 0; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

9   Pass
board = [-1,-1,3,3,-1,-1,-1,-1,-1,-1; 3,-1,-1,-1,-1,-1,0,-1,0,-1; -1,-1,3,4,-1,3,-1,-1,-1,-1; 3,-1,4,-1,-1,-1,-1,3,-1,-1; 2,3,-1,5,-1,4,4,-1,-1,4; -1,-1,5,4,6,6,-1,4,-1,4; -1,-1,-1,-1,-1,3,3,-1,-1,4; -1,3,-1,-1,5,6,5,-1,-1,4; -1,-1,-1,7,-1,-1,-1,7,-1,5; -1,4,-1,-1,6,-1,6,-1,5,-1]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,0,1,1,0,0,0,0,0,0; 0,1,0,0,1,0,0,0,0,0; 1,1,0,0,1,0,0,0,0,0; 0,0,1,0,1,0,0,1,0,1; 0,1,0,1,1,1,1,0,1,1; 0,1,0,1,0,0,0,1,0,1; 0,1,0,0,1,1,1,0,0,1; 0,0,1,0,0,0,0,0,1,1; 0,0,1,1,1,1,1,1,1,0; 1,1,1,1,1,1,1,1,1,1]; tf_corr = 1; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))

10   Pass
board = [-1,-1,-1,4,-1,-1,4,-1,6,-1,5,4,-1,-1,1; -1,4,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,7,-1,-1,-1,-1,-1; -1,-1,4,-1,-1,0,1,-1,4,-1,5,-1,6,-1,-1; 4,-1,-1,0,-1,0,-1,3,-1,-1,4,-1,5,-1,4; -1,-1,1,-1,-1,2,-1,3,5,4,-1,4,5,-1,-1; -1,2,-1,-1,3,-1,5,-1,-1,5,5,5,-1,-1,-1; -1,-1,1,2,-1,5,-1,3,4,-1,-1,-1,-1,-1,5; -1,0,0,1,-1,-1,5,-1,6,-1,7,-1,6,-1,4; -1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,5,5,-1,-1,6,-1,-1; -1,0,-1,-1,4,-1,6,-1,-1,-1,6,-1,7,-1,-1; -1,-1,-1,-1,-1,8,-1,8,7,-1,-1,-1,7,-1,3; -1,-1,5,-1,7,-1,8,-1,7,7,-1,-1,5,-1,-1; -1,2,-1,8,-1,8,-1,-1,-1,6,5,-1,-1,-1,5; -1,1,-1,5,-1,5,-1,3,-1,-1,5,-1,3,-1,4; -1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,2,3,-1,-1]; board(board==-1) = NaN; solution = [0,0,0,1,1,1,1,1,1,1,1,1,0,0,0; 0,1,1,1,0,0,0,1,1,1,1,0,1,1,0; 1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,1,1,0,1,1; 1,0,0,0,0,0,0,0,1,0,0,1,1,0,1; 1,0,0,0,0,0,0,1,1,1,0,0,1,0,1; 0,1,0,0,1,1,0,0,0,1,0,0,1,1,1; 0,0,0,0,0,1,1,1,0,1,1,1,1,0,1; 0,0,0,0,1,0,0,1,0,0,1,1,0,1,1; 0,0,0,0,0,0,0,1,1,1,1,0,1,1,0; 0,0,0,0,1,1,1,0,1,0,0,1,1,0,0; 0,0,0,1,0,1,1,1,1,1,1,1,1,1,0; 0,0,1,1,1,1,1,1,1,1,1,0,1,1,1; 0,0,1,1,1,0,1,1,0,0,1,0,0,0,1; 0,0,0,1,1,1,1,0,0,1,1,0,0,1,1; 0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,0,1,0,1,0]; tf_corr = 1; assert(isequal(fill_a_pix_solution_check(board,solution),tf_corr))