Cody

Problem 3108. Don't Try, give up and return NaN.

Solution 601410

Submitted on 24 Mar 2015 by Tim Hansen
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
A = 1:5; N = [-1 2 6]; values = [NaN 2 NaN]; assert(isequaln(giveup(A,N),values))

x = NaN x = NaN 2 x = NaN 2 NaN ans = NaN 2 NaN

2   Pass
%% A = 10:-2:2; N = 5:-1:1; y_correct = 2:2:10; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = 2 x = 2 4 x = 2 4 6 x = 2 4 6 8 x = 2 4 6 8 10 ans = 2 4 6 8 10

3   Pass
%% A = [1 2 3 4 10]; N = 5; y_correct = 10; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = 10 ans = 10

4   Pass
%% A = 10:-2:2; N = -1; y_correct = NaN; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN ans = NaN

5   Pass
%% A = [4 5 6]; N = [6 2]; y_correct = [NaN 5]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN 5 ans = NaN 5

6   Pass
%% A = 4:randi([20 30]) ; N = randi(length(A)+20,1,10); K = N+3 ; K(K>max(A)) = NaN; y_correct = K; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN NaN x = NaN NaN NaN x = NaN NaN NaN NaN x = NaN NaN NaN NaN NaN x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN NaN x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN NaN 14 x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN NaN 14 6 ans = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN NaN 14 6

7   Pass
%% A = [-23 4 56 0 44 11]; N = [7:-1.5:-2]; y_correct = [NaN NaN 0 NaN -23 NaN NaN]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN NaN x = NaN NaN 0 x = NaN NaN 0 NaN x = NaN NaN 0 NaN -23 x = NaN NaN 0 NaN -23 NaN x = NaN NaN 0 NaN -23 NaN NaN ans = NaN NaN 0 NaN -23 NaN NaN

8   Pass
%% A = magic(3); N = magic(4); y_correct = [ NaN 3 4 NaN 5 NaN NaN 7 2 6 9 NaN 1 NaN NaN 8]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN 5 x = NaN 5 2 x = NaN 5 2 1 x = NaN 5 2 1 3 x = NaN 5 2 1 3 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN NaN 7 x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN NaN 7 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN NaN 7 NaN 8 ans = NaN 3 4 NaN 5 NaN NaN 7 2 6 9 NaN 1 NaN NaN 8

9   Pass
%% A = magic(3); N = magic(4)-1; y_correct = [ NaN 8 3 NaN 1 NaN 2 6 7 9 5 NaN 4 NaN NaN NaN]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN 1 x = NaN 1 7 x = NaN 1 7 4 x = NaN 1 7 4 8 x = NaN 1 7 4 8 NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN NaN 6 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN NaN 6 NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN NaN 6 NaN NaN ans = NaN 8 3 NaN 1 NaN 2 6 7 9 5 NaN 4 NaN NaN NaN

10   Pass
%% A = magic(4); N = magic(3)-1; y_correct = [ 7 NaN 2 5 4 11 9 14 16]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = 7 x = 7 5 x = 7 5 9 x = 7 5 9 NaN x = 7 5 9 NaN 4 x = 7 5 9 NaN 4 14 x = 7 5 9 NaN 4 14 2 x = 7 5 9 NaN 4 14 2 11 x = 7 5 9 NaN 4 14 2 11 16 ans = 7 NaN 2 5 4 11 9 14 16

Suggested Problems

More from this Author41

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!